Premi al millor pòster de la X edició dels Premis de Batxillerat

Els participants de la desena edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química poden presentar el seu treball de recerca durant la sessió de presentació de pòsters que es farà en el marc del XXVIII Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC, 27 d’abril de 2016).

La Societat Catalana de Química lliurarà un premi al millor pòster, que consistirà en un kit de materials de laboratori donat per l’empresa Thermo Fisher Scientific.

Els participants dels Premis que hi estiguin interessats han d’emplenar el següent FORMULARI de sol·licitud i han d’enviar el pòster del seu treball en format PDF (mida DIN A1: 594X841 mm HORITZONTAL) a l’adreça scq@iec.cat per mitjà del web https://www.wetransfer.com/. El termini de recepció dels PDF finalitza el dia 18 d’abril, inclòs.

Se seleccionaran 40 pòsters, i el dia 21 d’abril es notificarà per correu electrònic la confirmació de l’acceptació de la sol·licitud. El dia del Debat els alumnes a qui s’ha seleccionat el pòster l’han de dur imprès en paper (gramatge de 120 g/m2). L’exposició es farà després de la pausa-cafè, i els alumnes  i/o tutors dels treballs de recerca se situaran al costat del pòster per atendre possibles preguntes.