Conferència Fèlix Serratosa 2016

 

Imatge_Conferencia_Serratosa_2016

Actes de la 21a Conferència Fèlix Serratosa

ICIQ (Tarragona), 6 d’abril de 2016 – INVITACIÓ

Organitza: Societat Catalana de Química i Real Sociedad Española de Química

Amb el suport de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell Superior d’Investigacions Científi ques (CSIC), la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, Laboratorios Esteve SA i Almirall SA.

 

Acte acadèmic conjunt del cicle de seminaris del Programa de Doctorat en Química Orgànica de la Universitat de Barcelona i de la 21a Conferència Fèlix Serratosa

UB (Barcelona), 7 d’abril de 2016 – INVITACIÓ

Organitza: Programa de Doctorat en Química Orgànica de la UB, Societat Catalana de Química i Real Sociedad Española de Química

Amb el suport de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell Superior d’Investigacions Científi ques (CSIC), la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, Laboratorios Esteve SA i Almirall SA.