Enquesta d’ocupació per a químics europeus

Ens plau convidar-vos a participar en la segona enquesta d’ocupació per a químics europeus “2nd Employment Survey for European Chemists”, que ha elaborat l’European Association for Chemical and Molecular Sciences (EuCheMS). Trobareu en el següent PDF la carta de presentació del professor David Cole-Hamilton, president de l’EuCheMS.

L’enquesta va dirigida a químics de tots els camps —ensenyament, empresa, recerca, administració— siguin o no membres de la SCQ o d’altres societats químiques. Es per aquest motiu que us demanem que feu extensiva aquesta invitació a tots els vostres contactes. Ens agradaria remarcar el fet que una de les preguntes de l’enquesta és “Which language do you predominantly use in your job?”, i que una de les respostes possibles és el català.

Podeu accedir al qüestionari per mitjà de l’enllaç següent www.euchems.eu\esec2\, que estarà obert fins al 31 de març, i que és anònim.

Us agrairem molt especialment la vostra contribució, ja que el resultat final d’aquesta enquesta permetrà contrastar la situació laboral i educativa en l’àmbit de la química entre els diferents països membres de l’EuCheMS i plantejar noves línies d’actuació. Podeu consultar els resultats de la darrera enquesta en l’informe elaborat el 2015: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/chem.201501364/abstract.