Conferència Fèlix Serratosa 2018

UAB (Bellaterra), dijous 25 de gener de 2018. INVITACIÓ

 17.00 h: Presentació de l’acte

17.15 h: «Enantiocatalyzed 1,3-dipolar cycloadditions of azomethine ylides: applications to the synthesis of highly substituted prolines with biological activity», a càrrec de Carmen Nájera, de la Universitat d’Alacant 

18.30 h: «”Carbones” and “carbenes”: efficient synthetic tools», a càrrec d’Antoine Baceiredo, del Laboratoire Hétérochimie Fondamentale et Appliquée (CNRS) de la Universitat Paul Sabatier de Tolosa (França).

IQAC – CSIC (Barcelona), divendres 26 de gener de 2018. INVITACIÓ

12.00 h: «The chemistry of new stable silylenes: potential applications in catalysis», a càrrec d’Antoine Baceiredo, del Laboratoire Hétérochimie Fondamentale et Appliquée (CNRS) de la Universitat Paul Sabatier de Tolosa (França).

Cartell A3

Organitza:

Amb el suport de: