Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web oficial de la Societat Catalana de Química (SCQ).
La Societat Catalana de Química és una associació que aglutina els químics dels Països Catalans. És una societat oberta i dinàmica, les accions principals de la qual giren entorn d’activitats educatives i científiques relacionades amb la química. La SCQ és un punt de trobada de tots els químics dels Països Catalans que pretén potenciar el paper de la química en la societat en general.

Continua llegint

12 edició dels Premis als Treballs de Recerca: Treballs admesos

LLISTA DE TREBALLS QUE PARTICIPEN EN LA 12A EDICIÓ DELS PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT DINS L’ÀMBIT DE LA QUÍMICA [PDF]

La resolució dels premis es farà pública abans del 24 d’abril de 2018.

Els resultats es penjaran en el web de l’SCQ i es comunicaran de manera particular a cada participant. Els premis es lliuraran en el decurs del XXX Debat de Química a l’IEC, acte que l’SCQ destina al professorat de secundària i que és previst que es faci el dimecres 9 de maig de 2018.

Agraïm a tots els alumnes i als seus professors la participació en aquesta edició dels Premis, i esperem que sigui una experiència enriquidora.

 

Vídeo i fotografies de la commemoració del Premi Nobel de Química 2017

IEC. Sala Prat de la Riba, 19 de desembre de 2017

En el transcurs de l’acte, el professor Jordi Arbiol, de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia i expert en el camp de recerca del premi Nobel 2017, pronuncià la conferència «Microscòpies electròniques: com entendre i avançar en la ciència a partir de veure’n els petits detalls».

I es feu també lliurament de diplomes en reconeixement als nous doctors en química.

Continua llegint