Premis Sant Jordi 2018. Convocatòria oberta

Premi IEC de Ciències Químiques ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS

Ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre ciències químiques.

Premi de la Societat Catalana de Química

Ofert a un treball de fi de grau (TFG) del grau de química realitzat per alumnes d’universitats de terres de llengua catalana.

Termini d’admissió de candidatures: 30 de novembre de 2017, a les 13 hores [+]

 

Setena jornada ‘Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental’

Dia: dimarts 6 de juny de 2017
Horari: de 9.00 a 13.30 hores
Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona)

PROGRAMA

L’assistència a la jornada és gratuïta. Per raons organitzatives, cal que les persones interessades formalitzin la inscripció abans del 3 de juny emplenant aquest FORMULARI en línia.

Organitza: Dones d’Avui.Cat – Societat Catalana de Química, IEC – Aigües de Barcelona – IDAEA-CSIC

Thermo Fisher Scientific premia els centres d’ensenyament

11a convocatòria dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat
dins l’Àmbit de la Química

Centres d’ensenyament premiats amb un lot de productes de laboratori
de l’empresa Thermo Fisher Scientific       

 

Lot per valor de 200 euros al treball del centre 

Institut Guindàvols (Lleida)
La cara dolça de la llum. Determinació experimental de la concentració de sucre en begudes refrescants mitjançant polarimetria i refractometria low cost
Autora: Julia Domínguez Martínez
Tutor del treball: Anicet Cosialls Manonelles

Dos lots per valor de 150 euros cadascun als treballs guanyadors dels primer premi (ex aequo), dels centres

Institut Poeta Maragall (Barcelona)
pel treball Anàlisi computacional de proteïnes: Efecte de la tendència a la formació d’hèlix-α de la proteïna ACTR (IDP) en el procés d’acoblament a la proteïna CREB. Hipòtesi de la Longitud d’hèlix- α, de l’alumna Magalí Luna Perelló
Tutor del treball: José David Cosials Ortuño

Institut Guindàvols (Lleida)
pel treball La cara dolça de la llum. Determinació experimental de la concentració de sucre en begudes refrescants mitjançant polarimetria i refractometria low cost, de l’alumna Julia Domínguez Martínez
Tutor del treball: Anicet Cosialls Manonelles

D’esquerra a dreta, Magalí Luna, de l’INS Poeta Maragall; Andrés Sánchez, de Thermo Fisher Scientific, i Julia Domínguez Martínez, de l’INS Guindàvols. Font: Comunicació IEC