Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials

Agenda

  • No hi ha novetats

Administra

«Tecnologia i qualitat de vida»: Tertúlia a tres bandes

Des de la Societat Catalana de Tecnologia, ens plau convidar-vos a la tertúlia «Tecnologia i qualitat de vida», a càrrec de Manel Esteller, Rubén López i Rosendo Garganta.
La sessió se celebrarà el proper dijous 28 d’abril, a les 18.00 h, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47, Barcelona).

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle de conferències de la Societat Catalana de Tecnologia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans i, en tant que les places són limitades, us animem a realitzar la inscripció en l’enllaç següent (ENLLAÇ INSCRIPCIÓ).

Continua llegint

Compartir

XVII Exporecerca Jove

Com ja és tradició, la Societat Catalana de Tecnologia ha participat, entre els dies 17 i 19 de març de 2016, en la XVII Exporecerca Jove (www.magmarecerca.org), que va tenir lloc al campus URL-La Salle, a Barcelona.

Aquest any, el primer premi ha estat per al treball titulat «Disseny, construcció i programació d’un dispositiu sense fil comandat per veu, Whatsapp i Telegram amb funcions diverses», d’Aleix Rodríguez Alameda, alumne de segon de batxillerat de l’INS Vilatzara (Vilassar de Mar).

Continua llegint

Xerrada interactiva «Tecnologies 3.0: primera visió, primera impressió»

Des de la Societat Catalana de Tecnologia,us convidem a la xerrada interactiva «Tecnologies 3.0: primera visió, primera impressió», a càrrec de Xavier Martínez Faneca (BCN3D) i Daniel Carrillo Ruiz (FirstV1sion). Aquesta activitat se celebrarà el proper 31 de març, dijous, a les 18.30 h, a l’aula capella de l’ETSEIB (av. Diagonal, 647, Barcelona).

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle de conferències de la Societat Catalana de Tecnologia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans), en col·laboració amb l’ETSEIB-UPC i el Club ETSEIB-ALUMNI. És gratuïta i oberta a tothom. Les places són limitades; inscriviu-vos-hi!! (ENLLAÇ INSCRIPCIÓ).

Continua llegint