Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Troba'ns a Instagram
Instagram-logo
Troba'ns a Twitter
Twitter-logo
Agenda
  • No hi ha novetats
Administra

XVII Exporecerca Jove

Com ja és tradició, la Societat Catalana de Tecnologia ha participat, entre els dies 17 i 19 de març de 2016, en la XVII Exporecerca Jove (www.magmarecerca.org), que va tenir lloc al campus URL-La Salle, a Barcelona.

Aquest any, el primer premi ha estat per al treball titulat «Disseny, construcció i programació d’un dispositiu sense fil comandat per veu, Whatsapp i Telegram amb funcions diverses», d’Aleix Rodríguez Alameda, alumne de segon de batxillerat de l’INS Vilatzara (Vilassar de Mar).

El jurat ha valorat molt positivament les solucions tecnològiques i l’aplicabilitat del prototip amb Raspberry Pi, programat amb una interfície adaptable a les necessitats de l’usuari.

S’ha donat un accèssit al treball de primer d’ESO titulat «Poliesportius adaptats: disseny i creació d’un sistema per evitar confusions amb les línies amb la pràctica d’un esport en un pavelló i facilitar el seu ús a persones amb discapacitats sensorials», de Mireia Calduch, de l’INS Aiguaviva (Mollet).

En tots dos casos es destaca l’interès a buscar una solució a unes necessitats socials, aspecte que demostra la coexistència de la tecnologia amb l’entorn actual.

L’enhorabona a tots els participants per la gran feina realitzada en la preparació i exposició dels treballs de recerca!

Aleix_Rodriguez_Alameda_INS_Vilatzara_Vilassar_de_Mar

A la imatge, el guanyador del primer premi, Aleix Rodríguez Alameda, de l’INS Vilatzara (Vilassar de Mar).

Mireia_Calduch_INS_Thalassa_Montgat

Mireia Calduch, de l’INS Aiguaviva (Mollet), guanyadora d’un accèssit.

 

IMG_4047

.

IMG_4043

.

IMG_4045

.

Vídeo de l’acte de lliurament dels premis