Troba'ns a Facebook
Troba'ns a Linkedin
LinkedIn_logo_initials
Agenda
  • 04.09. - 30.11.2018 |
    Calendari de l’exposició itinerant
    » Més informació «
  • 03.07.2018 |
    V Jornada sobre innovació a l’ensenyament de la tecnologia “Tecno&FP”
    » Més informació «
Administra

Neix la Secció Catalana de Metrologia de la Societat Catalana de Tecnologia de l’IEC

Font: A. Garcia Benadi

Font: A. Garcia Benadí

La nova Secció Catalana de Metrologia es va presentar el divendres 27 de gener en una jornada que van inaugurar el president de l’IEC, Joandomènec Ros; la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán, i el sub-director general de Seguretat Industrial, Isidre Masalles.

La creació de la Secció Catalana de Metrologia, que forma part de la Societat Catalana de Tecnologia de l’IEC, té per objectius esdevenir un punt de trobada per a les persones interessades en la metrologia, traduir documents bàsics, assessorar el TERMCAT, fer divulgació en l’ensenyament secundari, conscienciar els usuaris, i interaccionar amb altres àmbits de la recerca.

La metrologia és la ciència del mesurament i està implicada en bona part de les activitats científiques, tècniques, preventives (salut, seguretat, medi ambient) i quotidianes. És una activitat transversal a les disciplines clàssiques que aplega físics, químics, biòlegs, farmacèutics, professionals clínics en general i totes les branques de l’enginyeria, i que obté el seu caràcter específic precisament de les interaccions entre ells.

Comunicació de l’IEC

Fotos: A. Garcia Benadí i Comunicació IEC