+34 932 701 620 socs@iec.cat

Crida d’articles – Treballs de Sociolingüística Catalana 35

Termini: 1 de març de 2024

Sinergies de recerca V: «Llengües, noves tecnologies i educació» amb el GR@EL (UPF) i el GREIP (UAB)

Elvira Riera i Montserrat Sendra, guardonades amb el 22è Premi Modest Reixach

Dimarts 23 d’abril de 2024, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, l’Institut d’Estudis Catalans va lliurar els premis Sant Jordi.

El 22è Premi Modest Reixach de Sociolingüística, atorgat per la SOCS en aquest marc, va recaure en l’obra Immersió lingüística: una immersió ràpida, d’Elvira Riera i Gil i Montserrat Sendra i Rovira, publicat per l’editorial Tibidabo edicions.

El Premi Modest Reixach s’ofereix anualment a un treball de recerca o d’assaig sociolingüístic, redactat en qualsevol llengua i publicat per autors residents als països de llengua catalana o amb afiliació a les seves universitats, així com a treballs de base empírica sobre els usos de la llengua catalana o altres aspectes de la realitat sociolingüística dels països de llengua catalana publicats des de fora del domini lingüístic català.

Des de la junta de la SOCS expressem la nostra més sincera enhorabona a les autores premiades!

Sinergies de recerca V: «Llengües, noves tecnologies i educació» amb el GR@EL (UPF) i el GREIP (UAB)

Dijous 2 de maig de 2024 a les 18:00 en línia

Enllaç a la sessió en línia:

https://us02web.zoom.us/j/83288002433?pwd=dTQ2TEYvR1Bvanl3WUVGTjNhWTJVUT09

Prenent com a punt de partida la informació del Mapa de la recerca sociolingüística, el cicle de «Sinergies de recerca» de la SOCS busca fer dialogar projectes d’investigació de grups i universitats diferents que poden tenir dimensions comunes i punts de contacte.

En aquesta cinquena reunió, parlarem sobre projectes centrats al voltant de la tríada «Llengües, tecnologies i educació» amb Carme Bach, de la Universitat Pompeu Fabra, i Melinda Dooly, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ens presentaran respectivament els projectes del Grup de Recerca en Aprenentatge i Ensenyament de Llengües (GR@EL, UPF) i del Grup de Recerca en Educació, Interacció i Plurilingüisme (GREIP, UAB).

Us hi esperem!

Altres entrades del blog

NOTÍCIES

Sinergies de recerca IV: GRESIB (UIB) / GREEVE (USAL)

Dimecres, 27 de setembre de 2023 a les 17:00 en línia. Enllaç a la sessió en línia: https://us02web.zoom.us/j/87005317248?pwd=N0pJK1JZdm5UTExNM0IvTFpxR1YxZz09 Les ‘Sinergies de recerca’ de la SoCS busquen fer dialogar projectes d’investigació de grups i universitats...

read more

DESTACATS

VIDEOTECA

https://40anys-sociolinguistica.espais.iec.cat

 

40 anys de Sociolingüística catalana