Treballs de Sociolingüística Catalana es posiciona al capdavant de les revistes científiques en sociolingüística

Portada La revista Treballs de Sociolingüística Catalana ha assolit un índex d’impacte de 6,477 (ICDS)  en la Matriu d’Informació de l’Avaluació de Revistes (MIAR). La revista s’ha adequat als paràmetres científics, com per exemple en la revisió dels articles amb sistema de doble cec .

Amb aquesta puntuació  la revista se situa en la primera posició d’impacte entre les revistes en català que publiquen temes de sociolingüística. Vegeu-ne els resultats de revistes sobre sociolingüística o llengua. És previsible que en la propera actualització de CARHUS la revista assolisca el màxim nivell concedit a les revistes de sociolingüística i catalanística, i repercutisca positivament en l’impacte dels articles publicats en la mateixa. A més, es continua treballant en l’actualització de la revista en les bases de dades internacionals per tal d’augmentar l’impacte dels seus articles a nivell internacional.

Us recordem que Treballs de Sociolingüística Catalana manté oberta la crida d’articles per al número 24, amb propostes per al seu monogràfic sobre ideologies lingüístiques, en qualsevol temàtica sociolingüística en la miscel·lània i ressenyes per a llibres. Si teniu dubtes, us podeu posar en contacte amb la revista mitjançant el correu tsc (arrova) iec (punt) cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Administració