II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Llengua catalana. Generalitat de Catalunya

II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Llengua catalana. Generalitat de Catalunya.

El dissabte 21 de setembre de 2013 tindrà lloc a Calaceit la II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana. Aquesta Jornada està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunyaen col·laboració amb l’Associació Cultural del Matarranya.

Els objectius de la Jornada són fer balanç general de la situació de la llengua catalana al conjunt dels territoris de parla catalana, conèixer les principals tendències sociolingüístiques i preveure’n alguns escenaris de futur.

La Jornada inclourà una conferència del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell.

Clourà la Trobada una actuació artística.

Cal que ens confirmeu la vostra assistència abans del 13 de setembre a http://www.gencat.cat/llengua/bustia. Indiqueu a l’assumpte “Inscripció II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana”.

Més informació: http://www.gencat.cat/llengua/jornadallenguaisocietat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració