Nou curs escolar, nous i vells reptes lingüístics – F. Xavier Vila

Blog de la Revista de Llengua i Dret.

Comença un nou curs, i milers d’infants, professionals i progenitors (re)prenen el camí cap als seus centres escolars. A més del neguit pel desconegut, l’alegria pel retrobament i la il·lusió per les novetats, com cada any, als territoris de llengua catalana, el nou curs també arriba carregat de reptes politicolingüístics que fan que la ja prou complexa tasca pedagògica tingui un plus, sovint no benvingut, de dificultats externes a l’escola.

 

En realitat, no és pas que els conflictes i les polèmiques s’hagin esvaït durant l’estiu. Ben al contrari, igual com el curs anterior, també els darrers mesos han estat moguts en el camp de la llengua i l’escola.  Continuar llegint…Nou curs escolar, nous i vells reptes lingüístics – F. Xavier Vila

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració