Un estudi alerta que el percentatge de valencianoparlants serà inferior al 10% en 2050, si es manté l’actual política lingüística

Clara Miralles Vila, una estudiant de física que ha realitzat un treball de fi de grau dirigit pel professor Manel Perucho, ha  superat tant el discurs benèvol sobre el futur daurat del valencià com  aquell que ens alerta d’una desaparició pròxima, si no es capgiren les  polítiques públiques. Miralles ha elaborat una descripció i una  projecció quantitatives fonamentades en models científics que ella  mateixa ha afinat per a aquest objecte d’estudi. Continuar llegint… Un estudi alerta que el percentatge de valencianoparlants serà inferior al 10% en 2050, si es manté l’actual política lingüística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Administració