A. Portes “Hacerse adulto en España: la integración de las segundas generaciones”

El proper dimarts 26 de juny, a les 19 h, a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC, tindrà lloc la conferència  Hacerse adulto en España: la integración de las segundas generaciones, a càrrec del Dr. Alejandro Portes, catedràtic de sociologia de la Universitat de Princeton. El Dr. Portes és referència mundial en els estudis de migracions. La seva conferència es basarà en els resultats finals de l’estudi longitudinal ILSEG sobre les segones generacions d’immigrants a l’Estat espanyol. L’acte estarà presidit per l’Honorable conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Sr. Chakir el Homrani Lesfar, responsable màxim en temes d’immigració a Catalunya; pel vicepresident de l’Institut d’Estudis Catalans, Sr. Jaume De Puig; i per la presidenta de l’ACS, Marta Soler. L’endemà, 27 de juny, a les 17 h, el Dr. Portes impartirà un seminari sobre el tema de la immigració bifurcada als Estats Units. El seminari té places limitades i cal fer inscripció a través de l’adreça de la Secretaria (acs@iec.cat). Partirà de dues lectures que es facilitaran un cop feta la inscripció.

Associació Catalana de Sociologia
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
A/I: http://blogs.iec.cat/acs/

Administració