XXIV Jornada de Sociolingüística d’Alcoi. L’humor en valencià

-Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, 29 i 30 de març

La XXIV Jornada de Sociolingüística d’Alcoi, amb el títol “Tenim recursos per a fer humor en valencià?”, reunirà de nou diversos sectors implicats en l’anàlisi de l’ús social de la llengua, al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, els propers 29 i 30 de març.

Entre els ponents, cal esmentar Les Trinis (Chus Lacort i Gemma Juan), del programa ‘Assumptes Interns’ (À Punt); Marc Giró, del programa ‘Està passant’ (TV3); Maria Juan, del programa ‘Assumptes Interns’; Amadeu Viana, de la Universitat de Lleida; Joan Marc Ramos, de la Universitat de Barcelona; Josep Antoni Morales, professor de secundària, i Héctor Gonzàlvez, de la Universitat d’Alacant. A més, hi haurà l’espectacle lúdic “Monòlegs de l’alcoiania”, amb Óscar Martínez i Conxi Domènech.
Preu: Estudiants: 20 euros, públic en general: 25 euros. Els estudiants que vulguen allotjar-se al Col·legi Major Ovidi Montllor: 10 euros.  Inclou: matrícula, documentació, sopar, espectacle, dinar i certificat d’assistència.
Organitzen: Universitat Politècnica de València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ajuntament d’Alcoi, Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans, Centre Ovidi Montllor i Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià
Programa: <http://bit.ly/2VshUN8> (PDF)
Més informació i inscripcions:  <http://www.upv.es/josociol> o  <http://bit.ly/2tEqnRm>
Font: Josep Cortés (Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València)
Administració