E. Boix: «Les llengües de Barcelona» / F. X. Vila, E. Boix: «La promoció de l’ús de la llengua des del sistema educatiu: realitats i possibilitats»

Us recordem que aquest dijous 4 d’abril a les 19 h, a l’aula Joan Maragall de la Facultat de Filologia de la UB (Edifici Històric), tindrà lloc, en el marc del cicle de conferències «Els Dijous de Filologia!», una ponència d’Emili Boix-Fuster, «Les llengües de Barcelona», que creiem que pot ser del vostre interès.

També ens plau informar-vos que el dilluns 8 d’abril a les 19 h, a l’aula 0.2 de l’Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la UB, tindrà lloc la presentació del llibre «La promoció de l’ús de la llengua des del sistema educatiu: realitats i possibilitats», acabat de publicar per Publicacions de la UB i coordinat per F. Xavier Vila i Emili Boix-Fuster. L’acte comptarà amb la presencia de Mònica Pereña, Subdirectora General de Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i presidenta de LINGUAPAX, i Jaume Cela, mestre, escriptor i membre del Consell Escolar de Catalunya.

Administració