«El tractament dels registres col·loquials i vulgars en la traducció literària al català», amb Miquel Cabal Guarro | Blog del seminari del CUSC

2019-04-12_Cabal 1Divendres 12 d’abril va tenir lloc la vuitena sessió del curs 2018/2019 del Seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB amb la participació del Dr. Miquel Cabal Guarro, traductor literari del rus, investigador del CUSC-UB i professor associat del Departament de Llengües i Literatures Modernes i d’Estudis Anglesos. En aquesta ocasió, el ponent va parlar-nos del tractament dels registres col·loquials i vulgars en la traducció literària al català, un tema d’evident actualitat i interès, i vist des del doble vessant de Cabal com a analista i sobretot com a «practicant» de la traducció. Podeu recuperar l’enregistrament de la sessió a YouTube.

Continuar llegint… «El tractament dels registres col·loquials i vulgars en la traducció literària al català», amb Miquel Cabal Guarro | Blog del seminari del CUSC

Administració