J. Batlle: Més enllà de la comprensió auditiva

Xerrada a càrrec del Dr. Jaume Batlle, de la Universitat de Barcelona, titulada “Més enllà de la comprensió auditiva: desenvolupament de la competència interaccional a través del discurs oral aportat en els materials d’Espanyol com a Llengua Estrangera”. Us esperem el dimarts 7 de maig de 17.00 a 18.00 h. en la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (edifici G-5).Podeu trobar més informació i confirmar la vostra assistència aquí. Després de la xerrada, el Dr. Batlle oferirá una sessió dels Espais Dialògics per a membres, estudiants de màster/doctorat i investigadors associats del grup GREIP. L’assistència a aquesta sessió dels Espais Dialògics s’ha de confirmar per correu a greip.activitats (arrova) gmail (punt) com.

Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingües

Administració