Convocatòria selecció professors estudis catalans

Oberta la convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de fora del domini lingüístic per al curs acadèmic 2019-2020 i 2020 organitzada per l’Institut Ramon Llull. Amb aquesta convocatòria s’inicia el procés de selecció de nous docents d’estudis catalans a universitats d’Alemanya, Estat espanyol, Estats Units d’Amèrica, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Polònia, Regne Unit, Romania, Suïssa i Xile.

El termini de presentació de sol·licituds és del 3 al 20 de maig del 2019, tots dos inclosos.

Caldrà que les persones aspirants emplenin el formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull.

Trobareu tota la informació aquí.

A continuació, la convocatòria de la UAM (Universidad Autónoma de Madrid):

Requisits: Llicenciatura o grau en l’àmbit de la lingüística (es valoraran especialitats com la sociolingüística, la lingüística aplicada, l’antropologia lingüística, l’educació lingüística…).

Mèrits: Es valorarà perfil investigador en l’àmbit de la comunicació intercultural, polítiques, ideologies i pràctiques lingüístiques, així com estudis de multilingüisme i lingüística aplicada. Experiència investigadora i docent. Doctorat (acabat o en curs).

Docència i altres tasques: 8 h setmanals de llengua i cultura catalanes (1r semestre) i 3 h setmanals de llengua i cultura catalanes (2n semestre). Impartició d’1 o 2 hores setmanals de pràctiques dins l’assignatura Comunicació intercultural durant el primer semestre. Organització d’activitats acadèmiques i culturals. Participació en les línies i grups d’investigació i en les activitats de l’àrea de lingüística general.

Retribució bruta anual: Aprox. 29.500 €

Data d’incorporació: 4 de setembre del 2019

Període màx. de desenvolupament de l’activitat: 2019-2020 i 2020-2021, subjecte a renovació anual, prèvia conformitat de l’IRL i les universitats. Possibilitat de prolongar aquest període, condicionada a un canvi de figura contractual.

DESTAQUEM
Entrades recents
Altres webs
Administració