Y. Matsumoto: “L’ús de materials i els moments materials dels estudiants en interaccions multilingües a l’aula: un enfocament multimodal”.

Us convidem a una xerrada a càrrec de la Dra Yumi Matsumoto, de la Universitat de Pennsilvània (EUA), titulada “L’ús de materials i els moments materials dels estudiants en interaccions multilingües a l’aula: un enfocament multimodal”.
Us esperem el dimarts 11 de juny de 17.00 a 18.00 h. en el Seminari de Màster 1 de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (edifici G-5, 1ª planta).
Podeu trobar més informació i confirmar la vostra assistència aquí
Després de la xerrada, la Dra. Matsumoto oferirá una sessió dels Espais Dialògics per a membres, estudiants de màster/doctorat i investigadors associats del grup GREIP. L’assistència a aquesta sessió dels Espais Dialògics s’ha de confirmar per correu a greip.activitats (arrova) gmail.com.

GREIP
Administració