Nou butlletí sobre llengua i dret: Juriling

El butlletí Juriling es va estrenar el 18 de juny de 2019 i envia setmanalment notícies vinculades a la llengua i el dret. S’hi inclou informació sobre activitats científiques i de formació, publicacions científiques, professionals i de divulgació, beques i ajudes, ofertes laborals, i també recursos. La llengua de l’enviament és l’anglès i les notícies es presenten en una de les llengües de les activitats. En els dos primers enviaments hi ha hagut notícies en català, espanyol, francès i anglès.

Per poder rebre el butlletí i consultar els enviaments anteriors, cal enviar un missatge a juriling (arrova) uji (punt) es o a monzo (arrova) uji (punt) es. Per difondre informació vinculada als temes de la llista, podeu utilitzar aquestes mateixes adreces.

Juriling és una iniciativa d’Esther Monzó Nebot (grup TRAP, Universitat Jaume I) en col·laboració amb Albert Morales Moreno (Universitat de Ginebra) i Juan Jiménez Salcedo (Universitat Pablo de Olavide).

Administració