Publicada la memòria del seminari de sociolingüística i política lingüística del curs 2018/2019 |

Source: Publicada la memòria del seminari de sociolingüística i política lingüística del curs 2018/2019 |

memòriaCom ja vam fer els dos cursos precedents, el CUSC–Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona hem publicat una memòria amb els resums de les sessions del seminari de sociolingüística i política lingüística del curs 2018/2019, accessible en aquest enllaç.

El seminari és una de les activitats públiques amb més continuïtat del centre, i està concebut com un espai de reflexió i debat sobre aspectes teòrics i metodològics i sobre recerques en curs en els camps de la sociolingüística, la política lingüística i disciplines afins, dutes a terme per investigadors del CUSC-UB o d’altres universitats i centres de recerca.

El programa del curs 2018/2019 ha estat el següent:

La memòria l’ha editada per Xavier Mas Craviotto amb la col·laboració d’Avel·lí Flors-Mas, i és accessible en format PDF i llicència llicència Reconeixement–No comercial–Sense obra derivada de Creative Commons en aquest enllaç.

Al Blog del seminari del CUSC podreu seguir totes les novetats sobre el seminari per al curs 2019/2020. Estigueu-hi atents!