Cursos de R i Python per a lingüistes

Cursos organitzats pel Servei de Tecnologia Lingüística de la UB:

  • Curs Introducció a l’estadística amb R (R Studio), que tindrà lloc entre el 31 de gener i el 21 de febrer, els divendres d’11.00 a 14.00.
  • Curs Python for Linguists, que tindrà lloc entre el 10 de febrer i l’1 d’abril, tots els dilluns i dimecres de 15.00 a 17.00.

Us fem saber que des del Servei de Tecnologia Lingüística hem programat el curs Introducció a l’estadística amb R (R Studio), que tindrà lloc entre el 31 de gener i el 21 de febrer, els divendres d’11.00 a 14.00. En aquest enllaç podeu veure tota la informació del curs: ACCÉS AL PROGRAMA DEL CURS. Si esteu interessats en el curs, podeu enviar-nos el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb les vostres dades (les places són limitades). També tenim programats cursos d’estadística avançada, que podeu consultar des d’aquí: ACTIVITATS STEL Q2
Us fem saber que des del Servei de Tecnologia Lingüística hem programat el curs Python for Linguists, que tindrà lloc entre el 10 de febrer i l’1 d’abril, tots els dilluns i dimecres de 15.00 a 17.00. En aquest enllaç podeu veure tota la informació del curs: ACCÉS AL PROGRAMA DEL CURS. Si esteu interessats en el curs, podeu enviar-nos el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb les vostres dades (les places són limitades). També tenim programats cursos d’estadística avançada, que podeu consultar des d’aquí: ACTIVITATS STEL Q2.