Nous talents SOCS (recordatori)

La Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) torna a organitzar un acte a la tardor dedicat als «nous talents» del nostre àmbit d’estudi. L’acte consisteix en la presentació pública de treballs de fi de grau o de màster de qualitat excel·lent i defensats amb èxit el curs anterior. Les 6 edicions precedents han comptat amb una molt bona acollida per part d’estudiants i tutors/-es.

Aquest missatge s’adreça específicament a aquells/-es de vosaltres que feu docència en sociolingüística, i és un recordatori del termini per a fer-nos arribar candidatures de treballs que hagueu supervisat directament o conegueu que s’han dut a terme a les vostres universitats aquest últim semestre i que s’hagen defensat en la convocatòria de setembre. Les candidatures s’han de fer arribar a aquest formulari amb data límit dilluns 14 de setembre. Si ja vau fer-nos arribar les candidatures abans de les vacances, no cal que ho torneu a fer ara.

Una vegada seleccionades les candidatures, es preveu celebrar un o diversos actes virtuals cap al final d’octubre-principi de novembre, sense descartar del tot la possibilitat de fer alguna activitat presencial. En qualsevol cas, el format serà similar al de les anteriors edicions: cada sessió constarà de 3-4 presentacions d’estudiants durant un temps màxim de 20 minuts cadascun. Si rebem més propostes de les previstes, la junta de la SOCS farà una selecció provant d’assegurar la qualitat, l’equilibri entre diverses universitats, territoris i temàtiques.

Per qualsevol dubte amb relació a aquesta iniciativa, adreceu-vos a aflorsmas (arrova) ub (punt) edu

Junta de la SOCS