“Communicating the Unsayable: Learning at the Intersection of Language and the Arts (LILA)” AHRC LILA Network

Us convidem a participar en la quarta jornada de la xarxa internacional de recerca Learning at the Intersection of Language and the Arts (LILA), una col·laboració entre University of Leeds, Universitat Autònoma de Barcelona, Leeds Libraries, Pudsey Wellbeing Charity, Museu de Lleida i The British Museum, finançada per l’Arts and Humanities Research Council (AHRC).

El tema de la jornada, coorganitzada pel Museu de Lleida i programada per al 16 d’octubre de 10-13h (CEST), és La pertinença. Explorarem les preguntes següents:

Com es faciliten, problematitzen o censuren les diverses formes d’expressió (lingüístiques, artístiques, culturals, etc.)? Quin és el rol d’aquestes diferents formes d’expressió en els processos de facilitar, problematitzar o censurar? Quin és el rol que juguen les institucions en aquests processos?

En l’enllaç a la inscripció trobareu una descripció més detallada de la jornada. La inscripció ja està oberta:

https://www.eventbrite.com/e/120949580451/

Les ponències s’impartiran en català i castellà via la plataforma Zoom i comptaran amb interpretació simultània a l’anglès. Enviarem l’enllaç als participants inscrits en un altre missatge.

Poseu-vos en contacte amb les organitzadores locals en cas de tenir preguntes.

Organitzadores locals:
Dra Emilee Moore, Universitat Autònoma de Barcelona: Emilee.Moore@uab.cat
Dra Cristina Aliagas, Universitat Autònoma de Barcelona: Cristina.Aliagas@uab.cat

IP del projecte:
Dra Lou Harvey, University of Leeds: L.T.Harvey@leeds.ac.uk

Administració