EUL18 a les Terres de Ponent, l’Alt Pirineu i l’Aran

La Direcció General de Política Lingüística es complau a convidar-vos a la presentació de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018. Resultats a les Terres de Ponent, l’Alt Pirineu i l’Aran que tindrà lloc el divendres 9 d’octubre de 2020, a les 11 h, per videoconferència (ben aviat us en farem arribar l’enllaç).

L’acte serà presidit per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa i Bonet, acompanyada pel director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Miquel Àngel Cullerès. La presentació anirà a càrrec de la sociòloga del Servei d’Informació, Difusió i Estudis, Anna Torrijos.

La Direcció General de Política Lingüística presentarà els resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 corresponents a les Terres de Ponent, l’Alt Pirineu i l’Aran. També es mostrarà la situació sociolingüística d’aquests territoris i com han evolucionat des de la primera edició de l’Enquesta, l’any 2003.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari d’inscripció que trobareu en aquest enllaç: llengua.gencat.cat/eulp-ponent-altpirineu-aran

Direcció General de Política Lingüística llengua.gencat.cat

Administració