Presentació dels resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 al Barcelonès (canvi de data)

Us comuniquem que l’acte en línia “Presentació dels resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 al Barcelonès” canvia de data per motius organitzatius. Tindrà lloc el dilluns dia 30 de novembre a les 10 h.

Podreu inscriure-us-hi des d’aquesta pàgina on trobareu la informació de participació: llengua.gencat.cat/eulp-barcelones

Presentació dels resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018 al Barcelonès”. Hi exposarem els resultats més destacats dels coneixements i els usos lingüístics corresponents al Barcelonès: Barcelona ciutat, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelonès Nord. Es mostrarà la situació sociolingüística d’aquests territoris i es compararà amb l’àmbit metropolità i amb el conjunt de Catalunya.

Ester Franquesa Bonet. Directora General de Política Lingüística. Presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística

Administració