Presentació de la revista Resercle (ensenyament del català)

 Presentació del primer número de la revista Resercle, la revista de la Societat d’ensenyament i recerca del català com a llengua estrangera (SERCLE). Resercle és una revista que publica articles de recerca, experiències didàctiques, textos de l’alumnat, entrevistes i ressenyes relacionades amb l’ensenyament del català com a llengua segona, estrangera o addicional. Us n’adjuntem l’índex del primer número, la portada i la presentació. La presentació serà el divendres dia 11 de desembre a les 18.00 de la tarda via Zoom amb la intervenció de l’equip editorial de la revista i alguns dels autors dels textos del primer número. Us podeu inscriure en aquest enllaç per rebre les dades d’accés a la sessió de Zoom i us estarem molt agraïts si en podeu fer difusió entre companys o alumnat que cregueu que hi pot estar interessat. Aprofitem per recordar-vos que al nostre web ja hi podeu trobar la crida de treballs per al número 2 de Resercle (2021).

Carme Bach, UPF; Llorenç Comajoan, UVic-UCC

Administració