Llengües, TIC i comunicacions digitals

El Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició les darreres bibliografies temàtiques: La llengua i les TIC (2015-2020) Comunicacions digitals i llengua (2003-2020)

Podeu consultar en línia totes les novetats digitals referenciades en aquestes bibliografies.

Podreu demanar la resta en préstec o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat i sol·licitant cita per al lliurament del document. Feu les vostres sol·licituds i us avisarem quan estiguin disponibles.

Des del web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

WebIntranetXarxes socials 

Elena Heidepriem

Responsable del Centre de Documentació/SIDE

Direcció General de Política Lingüística

del Portal de Santa Madrona, 6-8 | 08001 Barcelona | 93 552 79 95

https://llengua.gencat.cat

 

Administració