Novetats d’abril del Centre de Documentació de Política Lingüística

::: Noves bibliografies actualitzades del CDPL :::

El Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició noves bibliografies actualitzades sobre temes d’interès:

Podeu consultar en línia totes les novetats digitals referenciades en aquestes bibliografies. La resta les podreu demanar en préstec o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat. Podeu fer les vostres sol·licituds i us avisarem quan estiguin disponibles. Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

WebIntranetXarxes socials

El Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició els documents incorporats al seu fons durant el mes d’abril de 2021: inclou referències a monografies i articles de revista. Podeu consultar en línia totes les novetats digitals referenciades en aquest butlletí: https://bit.ly/2ShbJz6 La resta les podreu demanar en préstec o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat o demanant hora per al lliurament del document. Podeu fer les vostres sol·licituds i us avisarem quan estiguin disponibles. Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

Administració