V Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (V CIAJILLC)

Des de l’organització del V Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (V CIAJILLC), atenent les condicions de pandèmia actual, i volent assegurar que aquesta trobada sigui presencial, hem decidit ajornar el congrés a la primavera de 2022, concretament al 20, 21 i 22 d’abril de 2022 (data provisional) així com el termini de presentació de propostes de comunicació fins el 30 de maig de 2021.
Us enviem en fitxer adjunt la segona circular amb la crida a comunicacions del Vè Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (V CIAJILLC), que també trobareu en el següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/1HoEZ1Y_Ey6NniXy-Qh7VZIPzId5HpX4o/view?usp=sharing
V Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes
Entrades recents
Administració