“El català i les tecnologies de veu al 2021”. Matinal de llengua, 4/6/21

Us convidem a la primera de les set Matinals de Llengua que la Direcció General de Política Lingüística ha programat fins a finals d’any. “El català i les tecnologies de veu al 2021” tindrà lloc el divendres 4 de juny a les 10 h. Hi participaran Marta Villegas i Maite Melero, en representació del Barcelona Supercomputing Center, que exposaran el projecte Aina impulsat per la Generalitat de Catalunya, i Baybars Külebi de Col·lectiva’t i Joan Montaner de Softcatalà, que presentaran els projectes CommonVoice, Catotron i Assistent.cat, promoguts en l’àmbit de les tecnologies lliures. Política Lingüística hi presentarà el Directori en línia sobre tecnologies lingüístiques i català i Xavier Fisa, de Lavínia Next, un panorama dels recursos de veu existents i disponibles en català en el moment actual. Si voleu assistir-hi (acte en línia) ja us hi podeu inscriure: llengua.gencat.cat/matinal-tecnologiesveu.

Direcció General de Política Lingüística llengua.gencat.cat

Entrades recents
Administració