Beques predoctorals UIC (planificació lingüística, joventut i llengua, sociolingüística educativa, llengua i comunicació, variació i canvi lingüístics o dialectologia)

A UIC Barcelona cerquem un estudiant de màster interessat a incorporar-se com a doctorand a la plantilla investigadora de la Unitat de Català del Departament de Lingüística Aplicada. Si vols fer recerca en l’àmbit de la llengua catalana, pots optar a una de les quatre convocatòries competitives per contractar investigadors predoctorals que tot just acaba d’obrir la universitat. Per fer-ho, només cal que m’escriguis un correu a l’adreça evalls (arrova) uic.cat abans del dimecres 9 de juny perquè valorem conjuntament la idoneïtat del teu perfil. Com que el Programa de Doctorat en Comunicació, Educació i Humanitats és molt transversal, la temàtica de la teva tesi podria ser molt diversa: planificació lingüística, joventut i llengua, sociolingüística educativa, llengua i comunicació, variació i canvi lingüístics o dialectologia, entre d’altres.

El termini per presentar-se a aquestes places és el 9 de juliol de 2021.

A continuació trobaràs un resum general de la convocatòria:

  1. Objecte:contractes predoctorals de recerca per a la formació de personal investigador.
    2. Beneficiaris:les persones que hagin superat els requisits per accedir al programa de doctorat en el moment d’incorporació i amb una nota mitjana mínima per als estudis de grau igual o superior a 6,50
    3. Durada: La durada dels ajuts és de tres anys, a comptar a partir de la data d’incorporació.
    4. Dotació: L’import brut anual de les beques és el mateix que el que s’estipula a l’article 7 del Reial Decret 103/2019 .
    5. Presentació: Les persones interessades en la convocatòria general han d’enviar l’imprès de sol·licitud signat pel director de tesi a vrecerca@uic.es i adjuntar la documentació següent:
  2. a) Fotocòpia de la inscripció a un programa de doctorat de UIC Barcelona o bé un document acreditatiu conforme hi ha estat preadmès.
  3. b) Certificat acadèmic en què consti la nota mitjana obtinguda per la persona candidata en les titulacions que li donen accés al doctorat.
  4. c) Fotocòpia del títol de grau i màster.
  5. d) Fotocòpia del DNI o NIE.

Trobaràs les bases de la convocatòria en català, castellà i anglès a l’entrada “Contractes Predoctorals de UIC Barcelona 2021” del Butlletí de Recerca UIC.