“Model de llengua, variació, ensenyament i realitat”. Càtedra Pompeu Fabra

Els dies 4 i 5 de novembre tindrà lloc la setena jornada científica de la càtedra Pompeu Fabra de la UPF, que s’organitza en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans i que enguany duu per títol “Model de llengua, variació, ensenyament i realitat”. A l’espera de quines siguin les mesures de seguretat vigents per a la covid-19 en les dates en què tindrà lloc la Jornada, i també per facilitar-hi la participació sense necessitat de desplaçar-s’hi físicament, hem previst dues modalitats d’assistència (presencial i virtual), a les quals és possible acollir-se inscrivint-s’hi a través d’aquest formulari. En aquest correu, hi adjuntem el programa, que us agrairem que difongueu en la mesura de les vostres possibilitats. Esperem que el tema sigui del vostre interès.

Administració