V Jornada de Dinamització Lingüística

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears durà a terme la V Jornada de Dinamització Lingüística el dia 26 d’octubre a l’Arxiu del Regne de Mallorca, a Palma (carrer de Ramon Llull, 3). Els destinataris són, principalment, tècnics de dinamització lingüística i assessors lingüístics de les diferents administracions públiques, tot i que està oberta al públic general interessat en la matèria.

L’edició d’enguany se centrarà en la qüestió de l’adopció lingüística, el concepte de nou parlant o parlant d’adopció, els espais segurs per a la llengua i el cicle d’acompanyament a la integració lingüística. Així, hi haurà ponències a càrrec d’experts d’arreu dels territoris de parla catalana: Joan Pujolar, Maite Puigdevall, Raquel Casesnoves, Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i Puri Pinto. Al final de la jornada s’organitzarà un debat obert.
En aquesta edició hi haurà ponències que s’impartiran en línia i d’altres de manera presencial. Així mateix, el desenvolupament de la sessió tant es podrà seguir en línia com presencialment. En qualsevol cas, els assistents, sigui quina sigui la modalitat que hagin triat, podran intervenir i aportar el seu punt de vista a la reflexió i el debat.
El 21/10/2021 acaba el termini d’inscripció. Si hi estau interessats, us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari.
Trobareu més informació i el programa complet de la Jornada en aquest enllaç.
Administració