III Congrés Internacional de Revitalització de Llengües Indígenes i Minoritzades (crida de comunicacions)

La pàgina web del III Congrés Internacional de Revitalització de Llengües Indígenes i Minoritzades (https://esdeveniments.udg.edu/go/3cirlim) ja està disponible. El Congrés tindrà lloc a Girona i a Perpinyà del 13 al 16 de setembre de 2022. Us adjuntem també la crida de comunicacions. Ja es poden enviar les propostes per a comunicacions, panells, taules rodones i tallers a través del web. El termini per fer-ho finalitzarà el 15 de febrer de 2022. Us agrairem que en feu difusió entre els vostres col·legues i a través de les vostres xarxes socials. Esperem rebre les vostres propostes i veure-us al Congrés.

Crida de comunicacions – III Congrés Internacional de Revitalització de Llengües Indígenes i Minoritzades

Administració