Més facilitat per consultar bibliografies i noves adquisicions del CDPL

Més facilitat per consultar bibliografies i noves adquisicions del CDPL

La Secretaria de Política Lingüística ha actualitzat el web per facilitar l’accés a les bibliografies i al butlletí mensual de noves adquisicions del Centre de Documentació de Política Lingüística. Concretament, s’ha substituït el butlletí descarregable per un nou format responsiu que permet l’accés directe als documents electrònics, la possibilitat de sol·licitar en préstec obres editades comercialment i el servei de còpia d’articles solts. Aquesta actualització fa guanyar accessibilitat i usabilitat de manera que millora l’experiència de l’usuari independentment del dispositiu que utilitzi.

Butlletins de noves adquisicions

Els butlletins de noves adquisicions informen sobre les novetats en monografies, buidats de llibres, revistes i articles de revista relacionats amb la llengua rebuts al Centre de Documentació durant el darrer mes i incorporats als catàlegs CCUC i BEG. Inclouen les obres destacadesllibres en líniallibres en suport imprèsrevistes en líniarevistes en suport imprès i obres traduïdes amb suport de la Secretaria de Política Lingüística.

Bibliografies selectives

Les bibliografies selectives recullen referències bibliogràfiques (amb accés lliure als documents electrònics de lliure accés) d’obres sobre temàtiques concretes d’actualitat, ordenades per blocs temàtics, disponibles en suport digital i/o imprès al Centre de Documentació. Inclouen referències sobre monografies, buidats de llibres, articles de revista i llocs web. Consulteu la darrera sobre Avaluació de polítiques lingüístiques (2016-2021).

Nota: https://llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Mes-facilitat-per-consultar-les-bibliografies-i-les-noves-adquisicions-del-Centre-de-Documentacio-de-Politica-Lingueistica

WebIntranetXarxes socials

Administració