Difusió dels seminaris virtuals del GRESIB

Seminari virtual del GRESIB a càrrec de Francesc Torres-Tamarit (Universitat Autònoma de Barcelona): «L’harmonia vocàlica en asturià» (més informació). Divendres 29 d’abril de 2022, 17 h. Esdeveniment en línia. No cal inscripció prèvia (enllaç).Organitzat pel Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) i el Centre de Documentació en Sociolingüística de les Illes Balears (CDSIB).

Seminari virtual del GRESIB a càrrec d’Ivan Solivellas (Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona): «Les ideologies sobre el model de llengua a la catalafonia: un estat de la qüestió» (més informació). Divendres 27 de maig de 2022, 17 h. Esdeveniment en línia. No cal inscripció prèvia (enllaç). Organitzat pel Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) i el Centre de Documentació en Sociolingüística de les Illes Balears (CDSIB)

Administració