Presentació de TSC 31: L’estandardologia comparada: teoria i pràctica

L’estandardologia comparada: teoria i pràctica: Presentació del núm. 31 de Treballs de Sociolingüística Catalana

Dimecres, 18 de maig, a les 18h, per Zoom. Joan Costa (Universitat Pompeu Fabra) i Carla Amorós (Universitat de Salamanca), editors d’aquest número, en faran la presentació. Seguirà el debat amb Josep Àngel Mas Castells (Universitat Politècnica de València), autor de l’article Invitació al pluricentrisme. Notes per a l’estudi d’una llengua pluricèntrica en conflicte, i Miquel Àngel Pradilla Cardona, autor de l’article “Diasistematicitat vs. pluricentrisme. Una aproximació a la lingüística de les varietats alemanya, moderat pels coeditors del monogràfic.

Enllaç zoom: https://us02web.zoom.us/j/85093815061?pwd=M2lNSjcxYU5icGxlUlJnZ3A1akc2QT09 ID de reunió: 850 9381 5061. CA: G35gZt

Societat Catalana de Sociolingüística

 

Administració