Notícies SPL – Abril

Pacte Nacional per la Llengua

El Pacte Nacional per la Llengua reuneix professionals de tots els sectors per consensuar estratègies de futur per al català El Departament de Cultura impulsa la jornada “El català, reptes i propostes. El futur de la llengua àmbit per àmbit”

El Pacte Nacional per la Llengua estén el debat sobre el català arreu de Catalunya amb més actes Els dies 12 i 13 de maig, personalitats de diversos sectors socials i d’activitat debatran, al Departament de Cultura, sobre el futur del català

Obert a la ciutadania el procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua El Departament de Cultura posa a l’abast de tothom una guia de treball per organitzar sessions de proximitat al territori

Altres
Prop de 7.000 persones s’examinen avui per obtenir el C2 de català, la xifra més alta mai atesa en aquest nivell La demanda ha crescut després que el Departament d’Educació anunciés que a partir del 2024, tothom qui vulgui ser docent haurà d’acreditar aquest nivell de català

Posada en marxa de Compendium.cat, el nou portal de referència de llenguatge jurídic català Un total de 18 institucions i entitats catalanes i andorranes, liderades pel Consell de l’Advocacia Catalana, amb la col·laboració dels departaments de Justícia i de Cultura, promouen la creació d’aquest nou web

El Departament de Cultura ofereix nous recursos d’atenció lingüística per a ucraïnesos La Secretaria de Política Lingüística crea una pàgina d’atenció lingüística dirigida als refugiats ucraïnesos i a les famílies i entitats acollidores, que forma part del dispositiu d’acolliment desplegat a Catalunya

Un centenar d’activitats per celebrar Sant Jordi al CPNL La diada de Sant Jordi se celebra al Consorci per a la Normalització Lingüística amb prop d’un centenar d’activitats organitzades arreu del país. Iniciatives creatives i originals que fan que la llengua catalana prengui protagonisme, de la mà dels alumnes dels cursos de català i dels participants del Voluntariat per la llengua

Secretaria de Política Lingüística https://llengua.gencat.cat

Entrades recents
Administració