Pròxim seminari CUSC: Eva Codó i Avel·lí Flors. Igualtat i desigualtat lingüística en contextos multilingües.

El proper seminari del CUSC serà divendres 17 de juny a les 12h, en línia. Aquesta última sessió del curs serà a càrrec d’Eva Codó, professora agregada del Departament de Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Avel·lí Flors-Mas, professor lector del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona i investigador del CUSC-UB, que ens parlaran de la seva recerca sobre igualtat i desigualtat lingüística en contextos multilingües i, concretament, compartiran amb nosaltres resultats preliminars sobre Catalunya. Podreu accedir-hi des d’aquest enllaç de Zoom.  Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar la darrera sessió del Seminari d’aquest curs 2021-2022, a càrrec de Montserrat Sendra, al nostre canal de Youtube. Com sempre, el seminari és gratuït i obert al públic. Us hi esperem i aprofitem per desitjar-vos molt bon estiu!

CUSC—Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació.

Entrades recents
Administració