Nova edició del curs dels discursos (2022-2023) (CUSC-UB)

Està oberta la preinscripció al curs «Els discursos sobre la promoció del català: perspectives i argumentaris», organitzat pel CUSC-Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona, i que està reconegut com a certificat d’extensió universitària per la Universitat de Barcelona (3 crèdits ECTS).
Es tracta d’un curs virtual que se celebrarà entre el 30 de setembre de 2022 i el 9 de juny de 2023 i que té com a objectiu proporcionar un coneixement específic sobre els discursos que s’utilitzen en l’àmbit de la promoció de la llengua catalana i dotar els participants de capacitat de resposta argumentativa. El curs s’orienta a diferents perfils de destinataris, entre els quals destaquen els tècnics de normalització lingüística o els docents de primària i secundària, i compta amb un professorat amb un ampli i reconegut bagatge teòric i acadèmic.
Podeu trobar més informació al web del curs, i podeu fer-hi la preinscripció fins al 30 de juny en aquest enllaç.