Nova bibliografia: Nous parlants (2009-2022)

::: Nova bibliografia: Nous parlants (2009-2022) :::

Qui són i com actuen els nous parlants de llengües no nadiues? Per conèixer les seves característiques i situació a diferents contextos, el Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició la bibliografia en què us en facilita un resum informatiu i accés a bibliografia relacionada:

·       Nous parlants (2009-2022)

Podeu consultar en línia tots els documents digitals referenciats en aquesta bibliografia. Podeu demanar-ne en préstec la resta o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat.

Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament.

L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14:30 h. Per oferir-vos un millor servei, us recomanem que demaneu hora.

Centre de Documentació de Política Lingüística SPL – WebIntranetXarxes socials

Administració