La dinamització lingüística: bases, eines i estratègies

Us inform que s’acaba de publicar el llibre La dinamització lingüística: bases, eines i estratègies, coordinat per Xisca Castell i Maria del Mar Vanrell. Aquesta obra té l’origen en el títol propi d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística, que la Universitat de les Illes Balears va oferir durant el curs 2019-2020. L’objectiu principal del volum és proposar bases, eines i estratègies orientades a facilitar la tasca de dinamització lingüística, principalment en el context de la llengua catalana. Així doncs, s’adreça, sobretot, a professionals que es dediquin a la dinamització, però també a altres professionals dedicats a l’assessorament lingüístic, a l’educació o a la docència. Hi han participat un bon grapat d’autors: Margalida Barceló, Aina Calvo, Magdalena Capellà, Maria Josep Carrasco, Xisca Castell, Antoni Llabrés, Isidor Marí, Joan Melià, Gemma Sanginés, Miquel Strubell, Ïo Valls, Maria del Mar Vanrell, Carlos Vecina i Joan-Albert Villaverde. El llibre ha estat finançat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.
Maria del Mar Vanrell
Administració