19 de setembre Presentació de la tesi de Roser Giménez sobre variacionisme i lingüística forense

La Societat Catalana de Sociolingüística té el plaer de convidar-vos a la presentació de la tesi doctoral: «Cap a una perfilació sociolingüística dels adolescents: una mirada sinèrgica des de la lingüística forense, el variacionisme i la sociolingüística educativa», de Roser Giménez Garcia, defensada recentment a la UB en el marc del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació.

L’acte tindrà lloc, en format virtual, el dilluns 19 de setembre de 2022, a les 18 hores. L’acte es podrà seguir en línia, al següent enllaç:  https://us02web.zoom.us/j/87984216948?pwd=bXBEeFgxU0NiYWNITFVpMmlXN2psZz09 Codi d’accés: hCbU5f

Aquesta presentació s’inscriu en el cicle «Noves tesis en sociolingüística catalana», amb què la SOCS ofereix una plataforma de difusió dels resultats de les recerques de doctorat en sociolingüística fetes des dels territoris de llengua catalana o sobre la llengua catalana.

 

Administració