Noves recerques en catalanística i llengua d’oc (VI CIAJILLC)

Us informem que l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes i el Centre Aixois d’Études Romanes (CAER-EA 854) organitzen a Aix-Marseille Université el VIé Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (VI CIAJILLC), intitulat «Noves recerques en catalanística i llengua d’oc/Nòvi recerco en estùdi catalan e en llengua d’o», que tindrà lloc del 12 al 14 d’abril de 2023 a l’edifici de la Maison de la Recherche a Ais de Provença.
Com cada any, aquesta reunió científica pretén reunir la comunitat investigadora que es troba en l’etapa inicial de la seua carrera investigadora per tal que puga compartir la seua recerca i trobe un espai retroalimentació dins del mateix jovent investigador. Podeu enviar la vostra proposta de comunicació abans del 2 d’octubre de 2022 a través del següent formulari: https://forms.gle/2Xqpu9KUz5YWcWWr7. El resum i els mots claus, escrits en català o en occità – llengua d’oc, hauran d’anar acompanyats d’una traducció al francés o a l’anglés. La comunicació es podrà dur a terme en una altra llengua amb l’aprovació del comité organitzador: viciajillc@gmail.com. Teniu tota la informació a: ajillc.cat/congressos/congrés-vi
Comitè organitzador del VI CIAJILLC
Administració