Bibliografia de Miquel Strubell i Trueta 

En la IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana s’homenatjà Miquel Strubell i Trueta amb el lliurament del Premi Pompeu Fabra a títol pòstum. Amb aquest motiu, el Centre de Documentació de Política Lingüística (CD-DGPL) posa a la vostra disposició la seva bibliografia:

 Miquel Strubell i Trueta (Oxford 1949 – Palamós 2022), reconegut sociolingüística català i internacional, va desenvolupar la seva activitat professional durant molts anys a la Direcció General de Política Lingüística. En va ser cap del Servei de de Normalització Lingüística i director de l’Institut de Sociolingüística Catalana. La bibliografia que aquí presentem és, en gran part, producte de la seva col·laboració.

Totes les obres referenciades a l’apartat Obres disponibles al Centre de Documentació de Política Lingüística són de lliure accés (les digitals) o susceptibles de ser demanades en préstec o còpia escrivint al cddgpl@gencat.cat. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14:30 h. Per oferir-vos un millor servei, us recomanem que demaneu hora.

WebIntranetXarxes socials

Administració