Seminari del CUSC: primera sessió Di Paolo

El proper divendres 30 de setembre se celebrarà la primera sessió del curs 2022/2023 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari, amb el títol «Una mirada a la llengua des d’una perspectiva economètrica», serà a càrrec d’Antonio Di Paolo, professor del Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc a les 12h i en línia. Hi podreu accedir des del següent enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/95120819998

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2022/2023 en aquest enllaç i en el cartell adjunt. L’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona. Les persones interessades a rebre el certificat oficial podeu fer la inscripció en aquest enllaç (requisit per a una avaluació positiva: 80% d’assistència. Noteu que no es proporcionen certificats per l’assistència a una sola sessió ).

 

Administració