Noves bibliografies sobre la transmissió lingüística intergeneracional i sobre la llengua a l’ensenyament superior

El Centre de Documentació de Política Lingüística us presenta bibliografies de dues temàtiques diferents:

Podeu consultar en línia totes les novetats digitals referenciades en aquesta bibliografia. Podeu demanar-ne en préstec la resta o sol·licitar còpia en pdf d’articles solts escrivint al cddgpl@gencat.cat.

Des del nostre web podeu accedir també a bibliografies anteriors o sobre altres temes, a altres productes documentals del CD-DGPL, als catàlegs en els quals participa el Centre i a biblioteques i centres de documentació relacionats orgànicament o temàticament

L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14:30 h. Per oferir-vos un millor servei, us recomanem que demaneu hora.

WebIntranetXarxes socials

Administració